Skvělá treska na másle. Inspirujte se. Za pár minut si vykouzlíte úžasné zdravé jídlo. Dobrou chuť přejeme.
Proč právě treska? Její maso je lehce stravitelné, velmi chutné a jemné. Obsahuje kvalitní bílkoviny, zdravé tuky, vitamíny A a D, vápník, hořčík, fosfor, draslík.
Maso z mořských ryb obsahuje hodně jódu. Rybí maso je svým složením velmi cenné pro naše zdraví.
Vyzkoušejte i oveřený recept na klasické chilli con carne
Máte rádi ryby? Vyzkoušejte náš vynikající recept na pečenou rybu. Jednoduchá a rychlá příprava, zaručeně výborná chuť.
Vynikající treska na másle výborně ladí s bramborovou kaší, opékanými bramborami, při fit verzi s čerstvým zeleninovým salátem, dušenou zeleninou, ale i zeleninovým pyré.
Máme pro vás i tradiční recept na poctivou česnečku s bramborem
(na 4 porce)
Ingredience - 4 filety tresky (rybí filé), na dochucení: sůl, pepř, celá (drcený) kmín, mletá červená paprika, sušený česnek - podle chuti, nebo jiné oblíbené koření - koření na ryby, sušené bylinky apod. Na opečení: 2 polévkové lžíce másla a 2 polévkové lžíce olivového oleje (oleje)
Tip na závěr: Pokud máte rádi pálivé, můžete přidat i mletou pálivou papriku nebo chilli koření.
Dobrou chuť přejeme. Nebo také náš recept na bramborový salát.
Kliknete si na recept na vynikajúcu tresku na masle slovenského webu DobráKuchyňa.sk
Stačí jen několik surovin, které dost možná už máte doma, a za pár minut vykouzlíte zapečený květák, výborný oběd nebo večeři.
Šťavnatý zdravý cuketový perník je dobrá volba, když nevíte co s nadbytečnou cuketou. Potěšíte s ním celou rodinu.
Pokud přemýšlíte co na stůl pro návštěvu a chcete aby to bylo rychlo upečené a chutné, jsou pizza šneky skvělá volba. Naše oblíbená svačina na koupaliště nebo na výlet.
Bábovka z ořechů a mrkvy má krásně zlatou barvu, skvělou chuť a navíc je plná zdravých věcí, které podporují naši imunitu.
Jednoduché vepřové špízy Dobré Kuchyně jsou skvělá letní pochoutka z grilu, ale můžeme je také připravit doma v troubě.
Hraběnčiny řezy se řadí mezi jedny z nejoblíbenějších moučníku v Česku. Místo pšeničné mouky používám mouku špaldovou a sladím cukrem s méně kaloriemi a také vhodnějším pro diabetiky.