Vynikající šťavnatý granadír, autorka receptu a foto: Nela
Vynikající šťavnatý granadír, jednoduchý Grenadýrský pochod. Inspirujte se našim top receptem na výborný oběd či večeři bez masa.
Někteří ho milují, jiní velmi nemusejí. Pokud si však připravíte granadír podle našeho receptu, určitě si pochutnáte.
Když vaše polovička musí mít i maso, na vrch přidejte kus opečené krkovičky nebo uzeného masa.
Vyzkoušejte i recept na nejlepší strouhanou cuketu - kliknete
Chcete si připravit tradiční granadír (Grenadýrský pochod), ale nevíte jak na to? My vám poradíme. Nabízíme podrobný fotorecept.
Nejlepší šťavnatý granadír, granadiersky pochod. Vařte s námi tradičně, jednoduše a chutně. Přejeme vám dobrou chuť.
Máme pro vás taky recept na fantastická grilovaná kuřecí prsa na pánvi
(4 porce)
Ingredience: 6 ks brambor střední velikosti, 300 g těstoviny flíčky (případně jiný druh oblíbených těstovin) ,1 ks cibule střední velikosti, 30 g másla, 3 polévková lžíce olivového oleje (oleje). Na dochucení: sůl, pepř - podle chuti, ½ lžičky celé nebo drceného kmínu, 1-2 polévkové lžíce mleté červené papriky.
Tip pre vás
Tip na závěr: Pro přípravu granadír můžeme zvolit i těstoviny celozrnné nebo špaldové, při intoleranci na lepek zase těstoviny bezlepkové. Naše kuchyně myslí na všechny.
Dobrou chuť přejeme.
Zkuste taky recept na najlepší granadír slovenského webu Ženyvmeste.sk
Boloňská omáčka, kterou už nebudete kupovat jako hotovku v obchodě. Snadno ji připravíte doma, z kvalitních surovin, které obsahují plno vitamínů. Vyvážená chuť kořenové zeleniny s masem je vděčné jídlo pro celou rodinu.
Honí vás mlsná ale chcete si udržet svoji štíhlou linii. Mandlový chlebíček je skvělá volba dezertu ke kafíčku po nedělním obědu. Vláčný chlebíček pro milovníky čokolády a oříšků a to bez výčitek.
Pokud nestíháte připravit oběd, nabízíme vám rychlé zapečené těstoviny, které budou nejenom vaše děti milovat. Jednoduchý postup a přitom výsledek vypadá, jakoby jste s tímto jídlem dali velkou námahu.
Skvělý houskový kynutý knedlík jako od babičky, který zůstane měkký i na druhý den (pokud nezmizí hned ten den). Až tuto přílohu, která se hodí ke všem českým omáčkám vyzkoušíte, už nikdy nebudete kupovat z obchodu.
Zatímco dětem ulahodím spíše šulánkami na sladký způsob, já osobně jsem si více oblíbila bramborové šulánky na slano, skvělé jídlo bez masa.
Jasný fenomén české kuchyně. Zhřešte touto krémovou, chuťově vyváženou omáčkou, při které se budou dělat boule za ušima všem členům domácnosti.