Nejlepší máslo s medvědím česnekem, autorka receptu a foto: Nela
Sezóna medvědího česneku je tady. Připravte si s námi vynikající domácí máslo z medvědího česneku, které chutná úžasně.
Bylinkové máslo má mnoho vitamínů a živin. Vyzkoušejte naši novinku.
Medvědí česnek roste jako první léčiva bylinka na začátku jara. Má skvělé účinky pro náš organismus, je skutečným pokladem pro naše zdraví.
Ne nadarmo se mu říká zelený zázrak přírody. Máte hodně medvědího česneku a nevíte co s ním?
Udělejte si domácí máslo z medvědího česneku, které je skvělé na steaky, grilované maso, hodí se do omáček, polévek, na toasty.
Bylinkové máslo můžeme jednoduše natřít na chléb či pečivo, obložit zeleninou.
Máme pro vás taky recept na jednoduchý řepný salát, který si zamilujete
Bylinkové máslo z medvědího česneku si můžeme i zamrazit, kdykoliv ho tak mít k dispozici, vydrží až do příští sezóny.
Do másla však nepřidáváme žádné koření, nedochucujeme ho. Použijeme pouze máslo a medvědí česnek.
Nejlepší strouhaná cuketa, recept na rychlou a zdravou přílohu. Tady je i náš recept na slaný cuketový koláč se slaninou.
(na asi 250 gramů másla)
Ingredience: 250 g máslo (82%) 3 plné hrsti čerstvého medvědího česneku na dochucení: sůl, pepř (nebo bílý pepř), můžeme přidat i nastrouhaný parmazán, citrónovou šťávu, čerstvé bylinky (petrželka, pažitka, kopr) - dle vlastní chuti pokud si chceme máslo z medvědího česneku zamrazit, použijeme pouze máslo a listy medvědího česneku.
Tip pre vás
[Více receptú z webu receptydobrekuchyne.cz naleznete zde - kliknite]
Tip na závěr: Máslo z medvědího česneku chutná úžasně na křupavém chlebu či pečivu. Je vynikající do šťouchaných brambor, na steaky, ke grilovanému masu, do omáček a polévek. Vyzkoušejte. Dobrou česnekovou chuť.
Máme pro vás taky recept na výborné máslo z medvědího česneku, recept plný živín slovenského webu Ženyvmeste.sk
Stačí jen několik surovin, které dost možná už máte doma, a za pár minut vykouzlíte zapečený květák, výborný oběd nebo večeři.
Šťavnatý zdravý cuketový perník je dobrá volba, když nevíte co s nadbytečnou cuketou. Potěšíte s ním celou rodinu.
Pokud přemýšlíte co na stůl pro návštěvu a chcete aby to bylo rychlo upečené a chutné, jsou pizza šneky skvělá volba. Naše oblíbená svačina na koupaliště nebo na výlet.
Bábovka z ořechů a mrkvy má krásně zlatou barvu, skvělou chuť a navíc je plná zdravých věcí, které podporují naši imunitu.
Jednoduché vepřové špízy Dobré Kuchyně jsou skvělá letní pochoutka z grilu, ale můžeme je také připravit doma v troubě.
Hraběnčiny řezy se řadí mezi jedny z nejoblíbenějších moučníku v Česku. Místo pšeničné mouky používám mouku špaldovou a sladím cukrem s méně kaloriemi a také vhodnějším pro diabetiky.