Bramborový salát s majonézou, tradiční RECEPT - autorka receptu a foto: Nela
Vánoční bramborový salát s majonézou, tradiční recept. Bramborový salát nesmí chybět na žádném vánočním nebo velikonočním stole.
Nabízíme recept na bramborový salát, který má tradiční lahodnou chuť. Zkuste sváteční jídlo podle receptu našeho nového portálu receptydobrekuchyne.cz.
Bramborový salát patří k tradičním vánočním či svátečním pokrmem. Máme pro vás proto tento tradiční a ověřený recept na tradiční bramborový salát, který zřejmě nemůže chybět v žádné české domácnosti.
Vyzkoušejte taky náš ověřený recept na pečené brambory v troubě
Na první pohled se bramborový salát zdá jako jednoduché tradiční jídlo, ale najdou se i při jeho výrobě regionální specifika. Zkuste tento náš.
Je fakt, že tento recept je zřejmě tou nejtradičnější verzí. Vyzkoušejte ho, určitě nebudete litovat. Připravte si tedy s námi tradiční jídlo a užívejte si sváteční chvíle plnými doušky. Tradiční bramborový salát k nim prostě patří.
Máme pro vás taky tradičný recept na poctivú česnečku, kliknete
(Na 5 - 6 porcí)
Ingredience na 4 porce: 7 ks brambor střední velikosti 3 ks vejce 1 ks cibule 1 ks sterilovaná zelenina (mrkev, hrášek) 330g 3 ks větší kyselá okurka 1 ks majolenka (majonéza) 225g nálev z kyselých okurek Ingredience na dochucení: sůl, cukr, pepř mletý
Tip pre vás
[Více receptú z webu receptydobrekuchyne.cz naleznete zde - kliknite]
Dobrou chuť!
Vyzkoušejte i recept na tradičný majonézový salát partnerského webu DobráKuchyňa.sk
Šťavnatý zdravý cuketový perník je dobrá volba, když nevíte co s nadbytečnou cuketou. Potěšíte s ním celou rodinu.
Pokud přemýšlíte co na stůl pro návštěvu a chcete aby to bylo rychlo upečené a chutné, jsou pizza šneky skvělá volba. Naše oblíbená svačina na koupaliště nebo na výlet.
Bábovka z ořechů a mrkvy má krásně zlatou barvu, skvělou chuť a navíc je plná zdravých věcí, které podporují naši imunitu.
Jednoduché vepřové špízy Dobré Kuchyně jsou skvělá letní pochoutka z grilu, ale můžeme je také připravit doma v troubě.
Hraběnčiny řezy se řadí mezi jedny z nejoblíbenějších moučníku v Česku. Místo pšeničné mouky používám mouku špaldovou a sladím cukrem s méně kaloriemi a také vhodnějším pro diabetiky.
Když se řekne znojemská omáčka, hned cítím tu nezaměnitelnou nakyslost omáčky, která je u nás tak oblíbená.